Café- och soppverksamhet behöver dig!

Torslanda-Björlanda församling

Var?Göteborg
När?Dag
Hur?Engångsuppdrag, Kontinuerligt uppdrag
Varför?Religion, Social gemenskap
Vad?Försäljning, Praktiska uppgifter

Amhults kyrka bedriver en öppen mötesplats måndag-torsdag, dagtid. Centralt i verksamheten är servering av hemlagad soppa och fikabröd.

Caféet bedrivs av anställd personal men vi är också beroende av ideella, gärna ett par, tre stycken varje dag. I nuläget finns bemanning alla dagar men vi behöver bli ännu fler. Alternativt behöver vi någon som kan gå in med kort varsel, vid enstaka tillfällen, vid behov.

Uppgiften för dig skulle vara helt valfri inom området: alltifrån förbereda soppa med uppgifter som att hacka grönsaker och iordningställa serveringsbord, till försäljning, disk eller mingla med gästerna. Vi vill att just din gåva ska komma i funktion.

Tidigare erfarenhet är inte nödvändig, men hyfsat goda svenska- eller engelskakunskaper är en stor fördel. Självklart får du prova på och introduktion till uppdraget är obligatorsikt.
En gång i veckan, allt från två till fem timmar.
Amhults kyrka, Torslanda, någon av vardagarna måndag-torsdag. Valfri tid mellan 09-14.
  • Allergihänsyn
  • Tillgänglig entré