Språkkafé på Ersbodakyrkan

När?Kväll/Natt
Varför?Integration och asylsökande, Mänskliga rättigheter, Social gemenskap
Vad?Språkträning och översättning

Brinner du för integration? Vill du träffa människor från olika kulturer? Ersbodakyrkan har ett språkkafé som vi håller i samarbete med Vän i Umeå. Vi vill att det ska vara en mötesplats där vi fikar och samtalar, ofta med hjälp av samtalskort och sällskapsspel. Vi behöver ett gäng svenskspråkiga volontärer som kan vara en stabil grund i språkkaféet. Vi ser gärna att du kan komma varje eller varannan vecka. Ditt uppdrag blir att välkomna de som kommer och ta initiativ till samtal. Det är viktigt att du kan tala tydlig och lättförståelig svenska.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor - skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Det är viktigt att du kan tala en god och lättförståelig svenska. Det är en fördel om du även har andra språkkunskaper. Vi förväntar oss att du har en positiv människosyn där allas lika värde är självklart. Introduktion till uppdraget ges av ansvarig diakon som även fungerar som samordnare och handledare vid behov.
Som volontär deltar du varje eller varannan vecka.
Trattgränd 1 G
90625 Umeå
Språkkaféet hålls på Ersbodakyrkan, Västra Ersbodacentrum, Umeå varje torsdagkväll kl. 18.30-20.00 från och med 10 januari.