Nytt av gammalt, kreativa ideer för återbruk.

Svenska kyrkan, Umeå stadsförsamling

Var?Umeå
När?Kväll/Natt
Varför?Kultur, Miljö och natur, Social gemenskap
Vad?Kreativa uppdrag, Praktiska uppgifter

Uppdraget gäller att tillsammans med två övriga volontärer fungera som praktiskt ansvariga och inspiratörer i kyrkans grupp "Kreativt återbruk" som hålls öppen varje torsdagskväll. Vi ser gärna att du kommer med dina egna ideer och tar egna initiativ. Symaskiner finns att låna för att t.ex. laga kläder, sy nytt, visst material finns också. Under kvällen arbetar deltagarna med de projekt de tagit med och de som vill fikar i kyrkans kafé ca 19.30.

Volontärerna plockar fram material, hjälper till och plockar undan. Introduktion ges för uppdraget av ansvarig ledare.

Det är en fördel om du är intresserad av återbruk i olika material och former. Viktigt att du är intresserad av att träffa människor från olika länder och kulturer.
Minst en torsdag i månaden
Trattgränd 1 G
Torsdagar kl. 18.30-20.30 i Ersbodakyrkan, Umeå. Ingång genom kyrkans huvudingång och sedan en trappa ner.