Guida i Svenska kyrkan Umeå i sommar

• Umeå
Ändamål:
Upplysning och folkbildning

Gillar du att möta nya människor? Då kanske guidning i kyrkan skulle passa dig. Vi tänker oss guidning tisdag, onsdag kl. 14 och torsdag, fredag kl. 11.00. Välj något eller flera tillfällen.

Både anställda och volontärer kommer att finnas med i detta, du lämnas inte ensam. Cafeét i kyrkan kommer att vara öppet.

Vi kommer att ha en träff : Måndag den 14 maj då vi berättar mer om uppdraget. Men hör gärna av dig till mig innan så får vi pratas vid.

När och var ska uppdraget genomföras:
Vi börjar efter midsommar och håller på till 3 augusti. Tisdag till fredag, en guidning per dag i Umeå stads kyrka. Tisdag, onsdag kl.14 och torsdag, fredag kl.11.
Du kommer att få introduktion. Även barnfamiljer kommer till kyrkan, jättefint om du har lite erfarenhet av att prata med barn. Men vi övar på det tillsammans, så kom även om du känner dig osäker. Språk är ju en fin tillgång vid guidning, men viktigast är att du är bra på svenska. Vid träffen den 14 maj kl. 19.00 pratar vi mer om hur vi tänker oss guidningen.
Att börja känna sig trygg i sin roll som guide kan ta några gånger, så det är bra om du kan vara med 5 gånger, helst fler gånger. Men hör av dig så kommer vi överens.
Östra Esplanaden 9
90110 Umeå

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.