Goda mackor & rättvist kaffe

När?Dag, Helg, Kväll/Natt
Varför?Kultur, Religion, Social gemenskap
Vad?Evenemangsuppgifter, Praktiska uppgifter

Uppdraget gäller att tillsammans med en annan ideell duka upp kyrkkaffe, té och fikabröd till kyrkfikat i Ersbodakyrkan.

Kyrkans husmor har bakat och förberett det som ska serveras, oftast bröd till mackor och en gobit. Volontärerna träffas kl 10.00 för att duka, plocka fram bröd och bullar ur frysen samt skära gurka, sallad m.m till smörgåsar. Koka kaffe, vi använder fairtrade kaffet "kyrkkaffe" och té. Vid ca. klockan 12 serverar volontärerna kaffet och ser till att allt fungerar bra. Efter fikat plockar volontärerna undan, diskar, torkar bord m.m .

Inga speciella förkunskaper behövs men gärna att du är intresserad av att möta nya människor. Du får en introduktion inför uppdraget och du genomför uppdraget med en volontär som känner till rutinerna.
Tre söndagar per termin.
Trattgränd 1G