Kyrkornas Secondhand - en spännande mötesplats!

Svenska kyrkan, Täby församling

Var?Täby
När?Dag, Helg, Kväll/Natt
Varför?Internationellt arbete i Sverige
Vad?Försäljning, Praktiska uppgifter

Vi tar emot saker som skänkts, kontrollerar, ställer i ordning och prismärker varorna och har sedan öppet för försäljning på onsdagar 17 - 19 samt lördagar 10 - 14. Vi behöver hjälp med att packa upp och sortera de saker som skänkts. Kontrollera och ibland laga saker. Rengöra, värdera och ställa upp varorna. Baka kakor och bullar ( du får naturligtvis ersättning för material)

Täby församling driver Kyrkornas Second Handbutik tillsammans med tre andra församlingar, Vår frus katolska församling, Grindtorpskyrkan och Enebykyrkan.

Vi bjuder på fika.
Du kommer hit som ideell medarbetare och avgör själv hur mycket du vill ställa upp. Du behöver inte binda upp dig för att komma regelbundet.
Försäljningen behöver hjälp på onsdagar mellan 16.30 - 19.30, samt lördagar mellan 9.30 - 14.30. Uppackning sker på dagtid måndag - fredag, Besöksadressen är Grindtorpsvägen 1