Kyrkornas Secondhand - en spännande mötesplats!

Organisation:
  • Svenska kyrkan, Täby församling
Plats:
  • Stockholm
  • Täby
Ändamål:
Internationellt arbete i Sverige

Vi tar emot saker som skänkts, kontrollerar, ställer i ordning och prismärker varorna och har sedan öppet för försäljning på onsdagar 17 - 19 samt lördagar 10 - 14.

Vi behöver hjälp med att packa upp och sortera de saker som skänkts. Kontrollera och ibland laga saker. Rengöra, värdera och ställa upp varorna. Baka kakor och bullar ( du får naturligtvis ersättning för material)

Täby församling driver Kyrkornas Second Handbutik tillsammans med tre andra församlingar, Vår frus katolska församling, Grindtorpskyrkan och Enebykyrkan.

När och var ska uppdraget genomföras:
Försäljningen behöver hjälp på onsdagar mellan 16.30 - 19.30, samt lördagar mellan 9.30 - 14.30. Uppackning sker på dagtid måndag - fredag, Besöksadressen är Grindtorpsvägen 1
.
Du kommer hit som ideell medarbetare och avgör själv hur mycket du vill ställa upp. Du behöver inte binda upp dig för att komma regelbundet. Vi bjuder på fika här.
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: