Frisör med stort hjärta!

När?Dag, Kväll/Natt
Varför?Ekonomisk/social utsatthet, Hälsa, Mänskliga rättigheter
Vad?Kreativa uppdrag, Praktiska uppgifter, Stöd, hjälp och rådgivning

I S:ta Maria kyrka bedrivs en bred diakonal verksamhet. I området Södervärn i Malmö där S:ta Maria kyrka finns, möts dagligen många nationaliteter, kulturer och religioner. Området har en prägel av utsatthet, fattigdom, missbruksproblematik och psykisk ohälsa.

S:ta Maria kyrka bedriver verksamheter med låg tröskel där det finns möjlighet till mat, kläder, dusch men även samtal om problem i vardagen. Vi söker dig som på volontärs basis, vill vara en del i att skapa välbefinnande för dem som vistas hos oss och ge möjlighet till att vårda sitt yttre, när de själva inte har någon ekonomisk möjlighet. Ditt uppdrag blir att klippa eller göra i ordning våra gästers hår på annat sätt.

Du behöver vara frisör, över 18 år och tycka om att möta människor. Lyhördhet är en viktig egenskap och att ditt hjärta klappar för att hjälpa människor i utsatthet
Vi ser gärna att du avser att åta dig uppdraget under minst 6 månader
Det är tänkt att denna verksamhet skall bedrivas i våra lokaler med öppettider och schema som styrs utifrån dina möjligheter.