Vi söker dig som vill vara med och skapa gemenskap för alla Södertäljebor

Organisation:
  • Svenska kyrkan, Södertälje församling
Plats:
  • Stockholm
  • Södertälje
Ändamål:
Ekonomisk/social utsatthet
Integration och asylsökande
Social gemenskap

Låter det som något för dig? Bli volontär för Öppen kväll i S:ta Ragnhildsgården!

Från och med februari/mars kommer vi att öppna upp våra lokaler för allmänheten varje måndagskväll och bjuda på middag, roliga aktiviteter för barn, rörelseaktiviteter för hela familjen, läxhjälp, dusch och tvätt och shopping i vår Secondhandbutik Gåvorna.

Vi söker nu engagerade personer som vill vara med och bidra till gemenskap och en meningsfull fritid för alla Södertäljebor. Du väljer själv vilken/vilka verksamheter du är intresserad av att hjälpa till med och tillsammans bjuder vi in hela Södertälje till gemenskap på måndagskvällarna med roliga aktiviteter.

När och var ska uppdraget genomföras:
Verksamheten genomförs måndagar kl. 16.30-20.00. Beroende på vilket uppdrag du åtar dig inom verksamheten kan tiden variera under den tid som verksamheten pågår.
Inga specifika förkunskaper krävs.
Vi önskar att du har möjlighet att vara med minst en gång i månaden.

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.