Var med och skapa gemenskap för alla Södertäljebor!

Svenska kyrkan, Södertälje församling

Var?Södertälje
När?Kväll/Natt
Varför?Ekonomisk/social utsatthet, Integration och asylsökande, Social gemenskap
Vad?Kreativa uppdrag, Praktiska uppgifter, Stöd, hjälp och rådgivning

Var med och skapa gemenskap för alla Södertäljebor! Låter det som något för dig? Bli volontär för Öppen kväll i S:ta Ragnhildsgården!

Med cirka 150 besökare varje måndagskväll så öppnar vi upp våra lokaler för allmänheten och bjuder på middag, roliga aktiviteter för barn, läxhjälp, och shopping i vår Secondhandbutik Gåvorna.

Vi söker nu engagerade personer som vill vara med och bidra till gemenskap och en meningsfull fritid för alla Södertäljebor. Du väljer själv vilken/vilka uppgifter du är intresserad av att hjälpa till med. Kanske har du någon egen idé om aktiviteter som du vill bidra med under måndagskvällar? Vi vill hela tiden förbättra verksamheten med våra volontärer och tillsammans bjuder vi in hela Södertälje till gemenskap på måndagskvällarna med roliga aktiviteter.

Inga specifika förkunskaper krävs.
Vi önskar att du har möjlighet att vara med minst en gång i månaden.
Verksamheten genomförs måndagar kl. 16.30-19.00. Beroende på vilket uppdrag du åtar dig inom verksamheten kan tiden variera under den tid som verksamheten pågår.