Läxläsning i Bredäng och Skärholmen

Var?Stockholm
När?Dag, Kväll/Natt
Hur?Engångsuppdrag, Kontinuerligt uppdrag
Varför?Barn och ungdom​, Integration och asylsökande, Upplysning och folkbildning
Vad?Läxläsning

Läxläsningen sker i samarbete med Bredängsskolan i Bredäng och Västerholms friskola i Skärholmen. Vi väntar oss främst högstadieelever, även om alla elever i grundskolan är välkomna.

Allt som krävs av dig är god läsförståelse, resten hjälps vi åt med. Har du pedagogisk utbildning och erfarenhet kan du bidra lite extra.
Som läxhjälpare är du välkommen så ofta eller sällan du vill. Däremot är det viktigt att du anmäler om du inte kan komma, så att samordnaren kan planera tillfället och har bättre koll på att alla som kommer till läxhjälpen kan få hjälp.
Tisdagar kl. 15-17, Skärholmens kyrka, Bodholmsplan 1. Onsdagar kl. 15.00-17.00, Bredängs kyrka, Bredängsvägen 260.
  • Allergihänsyn
  • Ledarhund
  • Tillgänglig entré
  • Tillgänglig WC

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.