Läxläsning i Bredäng

Var?Stockholm
När?Dag, Kväll/Natt
Hur?Engångsuppdrag, Kontinuerligt uppdrag
Varför?Barn och ungdom​, Integration och asylsökande, Upplysning och folkbildning
Vad?Läxläsning

Läxläsningen sker i samarbete med Bredängsskolan och vi väntar oss främst högstadieelever från den skolan, även om alla elever i grundskolan är välkomna.

Allt som krävs av dig är god läsförståelse, resten hjälps vi åt med. Har du pedagogisk utbildning och erfarenhet kn du bidra lite extra. Till hjälp har vi ett digitalt hjälpmedel som heter Clio. Alla läxhjälpare kommer få en kortare utbildning i uppdraget och i läromedlet av lärare från Clio.
Som läxhjälpare är du välkommen så ofta eller sällan du vill. Däremot är det viktigt att du anmäler dig inför varje tillfälle så att samordnaren kan planera tillfället och har bättre kol på att alla som kommer till läxhjälpen kan få hjälp.
Onsdagar kl. 15.00-17.00 Bredängs kyrka, Bredängsvägen 260
  • Allergihänsyn