Volontär på härbärge för hemlösa

Organisation:
  • Svenska kyrkan, Piteå församling

Att vara volontär på ett härbärge för Piteås hemlösa. Vi söker dig som vill ge dessa människor ett gott bemötande och göra en insats för utsatta människor i samhället. Under perioden 9/2 - 7/5 2017 har Pitemissionen tillsammans med Piteå kommun öppnat ett natthärbärge för hemlösa. Härberget har 12 platser.

De uppgifter som går att välja på är att:

• Hjälpa till att checka in nattgästen
  • Hjälpa till att checka ut nattgästen
  • Städa lokalerna
  • Förbereda kvällsfika

Du kommer alltid att arbeta tillsammans med anställd personal och andra volontärer.

Nätthärbergets öppetider:
In-checkningstiden är kl. 21.30 - 22.00.
Ut-checkningstiden är kl. kl. 6.30 - 7.00
Städning görs någon gång mellan kl. 9.00 -18.00.

När och var ska uppdraget genomföras:
Uppdraget som volontär genomförs på Härberget Blomska gården i Piteå. Du väljer själv vilka av arbetsuppgifterna som passar dig och hur många arbetspass du vill åta dig. I samarbete med härbergets kontaktperson placeras du sedan in på ett schema.
Du bör vara social och intresserad av andra människor. Du måste vara över 18 år.
Efter överenskommelse.
Nygatan 23
941 31 Piteå
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.