Vill du hjälpa till i köket i Brämaregårdens kyrka?!

Svenska kyrkan, Lundby församling

Var?Göteborg
När?Dag
Varför?Religion, Social gemenskap
Vad?Besöksverksamhet, Praktiska uppgifter

På torsdagar i Brämaregårdens kyrka är det liv och rörelse, då pågår olika typer av verksamheter, samtal och aktiviteter som går under namnet Växthuset. Mer kan ni läsa på: https://www.svenskakyrkan.se/lundby/vaxthuset-i-bramaregarden

Vi söker ideella som är intresserad av att hjälpa till vid dessa tillfällen och då främst runt matservering ihop med personal och andra ideella. Verksamheten är varje torsdag terminsvis mellan klockan 15-19, då vi serverar middag.

Uppdraget innebär att du skall hjälpa personalen på plats med för- och efterarbete. Exempelvis salladsberedning, koka kaffe, plocka disk, ställa iordning lokaler och övrig service. Vi ser gärna att flera kan dela på uppdraget och du kan själv i förväg bestämma vilka torsdagar du vill hjälpa till.

I kyrkan finns en plattform för möten av alla slag; möten mellan människor och mellan Gud och människor. Som medarbetare i Lundby församling är du en viktig del i att skapa en församling som välkomnar varje människa. I församlingen finns många medarbetare – ideella, förtroendevalda och anställda – alla med olika typer av uppdrag.

Välkommen med din ansökan eller övriga frågor!

Ett första introducerande möte då uppgifter bestäms och sedan en genomgång av hygienrutiner/köksrutiner.
4 h i veckan tillsvidare
Torsdagar 15-19 varje vecka eller efter överenskommelse