Extramamma/ pappa/ mormor/ morfar i barnkör i Lundby församlingshem! Till hösten

Svenska kyrkan, Lundby församling

Var?Göteborg
När?Dag
Varför?Barn och ungdom​, Kvinnor, Social gemenskap
Vad?Kreativa uppdrag, Praktiska uppgifter

Till hösten startar vi upp barnkörerna och barnrytmiken igen i Lundby församlingshem.
Varje vecka träffas oerhört många barn och barnfamiljer för att sjunga i kör. Vid varje tillfälle fikas det.
Vi skulle behöva en vuxen person som är lite extra hjälp. Som kan svara på lite frågor, leka med barnen, umgås med föräldrarna mm.

Du behöver vara intresserad av barn, kyrka, barnkör, människor. Du behöver vara hyfsat nyfiken och kunna prata med lite olika människor. Du behöver inte ta ansvar för en barngrupp, men kunna "mingla runt". Du introduceras av en diakon som arbetar i Lundby församling och som intervjuar dig innan uppdraget.
2 timmar i veckan.
Tisdagar kl 16-18 eller onsdagar kl 16-18.
  • Allergihänsyn
  • Tillgänglig entré
  • Tillgänglig WC

Uppgifterna om kön och ålder är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.