Dekorera doppåsar

Barn och ungdom​
Social gemenskap
Sport och hobby

Församlingens doparbete behöver dig som gillar att papperspyssla. Personal och ideella medarbetare går hem till familjer i församlingen som nyss fött barn med en fint dekorerad påse och inbjuder till dop. I påsen finns en doptidning, ett bönekort, en inbjudan till barnverksamheten och en liten gåva som någon ideell medarbetare gjort. Vi behöver dig som kan dekorera papperspåsarna och packa ner allt som ska läggas i. Uppdraget är litet och begränsat till ca 10-20 påsar/månad.
Intresserad?

När och var ska uppdraget genomföras:
Du kan själv bestämma dag och tid tillsammans med din kontaktperson och om du vill pyssla hemma eller på S:t Jakobsgården. Uppdraget gäller hela 2017
Som ideell medarbetare i församlingen får du:Möten med människor och gemenskap, en kontaktperson, introduktion och information, inbjudningar till gemensamma aktiviteter.
Uppdragets omfattning bestäms tillsammans med kontaktpersonen

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: