Samtalspartner sökes till nystartad träffpunkt i Högalidskyrkan

Svenska Kyrkan, Högalids församling

Var?Stockholm
När?Dag, Helg, Kväll/Natt
Hur?Engångsuppdrag, Kontinuerligt uppdrag
Varför?Ekonomisk/social utsatthet, Social gemenskap
Vad?Besöksverksamhet, Kreativa uppdrag, Stöd, hjälp och rådgivning

Högalids församling söker volontärer till en träffpunkt, öppen för alla. Höstterminen startar 7/9 alla fredagar kl 10-15. Det kommer det att finnas fika och lunch till självkostnadspris och på sikt kommer olika aktiviteter att komplettera verksamheten.
Vi söker dig som trivs med att samtala med människor och kan ge av din tid för att stötta någon som behöver det eller bara vara social och ha trevligt med människor.

Du kommer att ingå i ett sammanhang med volontärer och personal inom diakonin (=kyrkans sociala arbete) Du blir en viktig resurs för att vi tillsammans ska kunna göra mer för våra medmänniskor! Du behöver inte vara troende men du behöver dela Svenska kyrkans värderingar. Du bestämmer själv vilken tid du kan lägga ner. Du får gärna ha erfarenhet av behandling och socialt arbete, men formell utbildning är inget krav. Vi ser fram emot att träffa dig för ett samtal där vi ser om och på vilket sätt dina och våra önskemål och behov passar ihop och därefter får du i så fall den introduktion du behöver av oss inom diakonin innan verksamheten börjar. Varmt välkommen, din insats behövs.

Du får som sagt gärna ha erfarenhet av behandling och socialt arbete, men formell utbildning är inget krav. Vi ser fram emot att träffa dig för att se på vilket sätt våra behov och önskemål kan passa ihop och därefter får du i så fall den introduktion du behöver av oss inom diakonin innan verksamheten börjar. Varmt välkommen att höra av dig! Din insats behövs.
Vi kommer tillsammans överens om vilken omfattning ditt volontäruppdraget ska få.
Högalids kyrkväg 11
I lokalen i Högalidskyrkans bottenvåning. Högalidskyrkan ligger vid Hornstull i Stockholm