Skapa meningsfulla sommardagar för barn

Svenska kyrkan, Flemingsbergs församling

Var?Huddinge
När?Dag, Kväll/Natt
Hur?Engångsuppdrag
Varför?Barn och ungdom​, Social gemenskap, Sport och hobby
Vad?Kreativa uppdrag, Praktiska uppgifter

Varje onsdageftermiddag hela sommarlovet (19 juni- 14 aug) erbjuder vi sommaraktiviteter för barn, unga och familjer i vår kyrkpark. Vi kallar det Sommarhäng. Alla är välkomna och vi kommer särskilt bjuda in nyanlända. Vi söker nu fler ideella medarbetare som vill hjälpa till.

Vi söker dig som:

• Vill var en vuxennärvaro i parken. Möta barnen, leka och samtala.
  • Vill lära ut ett hantverk, en lek eller leda annan aktivitet.
  • Vill göra sällskap med de som bor en bit bort från kyrkan och promenerar till oss.

Sommarhänget är en del i församlingens "Sommaronsdagar" där flera aktiviteter för olika åldrar ingår bl.a. grillning, mässa och att vår Second hand-affär är öppen.

Det krävs inga specifika förkunskaper. Du bör trivas med många barn runt omkring dig och kunna ta egna initiativ allt efter den grupp som är närvarande i stunden. Alla som möter barn och unga i våra verksamheter behöver lämna in ett utdrag ut polisens belastningsregister: "Utdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg" . Du beställer enkelt ett sådant intyg på polisens hemsida. Vi hjälper dig gärna med det,
Du kan vara med en eller flera onsdagar allt efter vad du känner att du kan bidra med.
Onsdagar kl. 13-16 i Flemingsbergs kyrka och den angränsande kyrkparken.
  • Allergihänsyn
  • Ledarhund