Stöd, hjälp och rådgivning

Högalids församling söker ideella medarbetare till två mötesplatser, öppen för alla, på måndagar kommer det vara åldersintegrerat med föräldrar och barn från Öppna förskolan. Vi startar med Fredagsöppet den 18/1 och med Måndagsöppet den 28/1. Dessa mötesplatser har öppet mellan kl 9:30-15:30.

Stockholm

Låter det som något för dig? Bli volontär för Öppen kväll i S:ta Ragnhildsgården!

Södertälje

Vi söker dig som har psykoterapiutbildning minst steg 1, eller är psykolog för enskilda terapi- och stödsamtal vid vår samtalsmottagning på Livscentrum. Efterfrågan på samtal är stor. Som volontär hos oss skulle du bidra till att fler får hjälp och stöd i livet och vardagen.

Sollentuna

Vi du engagerar dig i klädutlämningen i Röda stugan som ligger på Migrationsverkets camp på Åby, Funbo. Vi har öppet en gång/veckan, tisdagar kl 13-15. Dit kommer då människor som vistas på utreseboendet på området i väntan på avvisning från Sverige.

Uppsala

Högalids församling söker volontärer till en träffpunkt, öppen för alla. Höstterminen startar 7/9 alla fredagar kl 10-15. Det kommer det att finnas fika och lunch till självkostnadspris och på sikt kommer olika aktiviteter att komplettera verksamheten.

Stockholm