Kreativa uppdrag

Låter det som något för dig? Bli volontär för Öppen kväll i S:ta Ragnhildsgården!

Södertälje

Uppdraget gäller att tillsammans med två övriga volontärer fungera som praktiskt ansvariga och inspiratörer i kyrkans grupp "Kreativt återbruk" som hålls öppen varje torsdagskväll. Vi ser gärna att du kommer med dina egna ideer och tar egna initiativ. Symaskiner finns att låna för att t.ex.

Umeå

Under gudstjänsterna i Backens kyrka behöver vi Barnvärdar som möter och aktiverar de barn som deltar i gudstjänsten.

Umeå

Mångfaldskören är till för alla som vill lära känna nya männsikor, sjunga sånger från väldens alla hörn tillsammans med människor från hela världen. När vi träffas så brukar vi alltid fika eller äta mat tillsammans. Vi behöver din hjälp att fixa fika eller laga enklare maträtter.

Linköping

Det kommer många vuxna med barn till Mångfaldskören.Här behöver vi din hjälp! Vi önskar en kreativ och lekfull stund för barnen medan de vuxna övar. Lek- och pysselmaterial finns att tillgå.

Linköping

Vi söker barnvakter till vårt språkcafé! Under tiden som de vuxna träffas och övar språk på vårt språkcafé har barnen en kreativ och lekfull stund i rummet brevid på Kulturcentrum i Sävja. Vi söker dig som vill vara barnvakt till deltagarna som är 0-12 år, oftast en grupp på ca 5-10 barn.

Uppsala

Högalids församling söker volontärer till en träffpunkt, öppen för alla. Höstterminen startar 7/9 alla fredagar kl 10-15. Det kommer det att finnas fika och lunch till självkostnadspris och på sikt kommer olika aktiviteter att komplettera verksamheten.