Kontinuerligt uppdrag

Nu söker vi fler kaffevärdar.

Är du nyfiken på att möta nya människor? Vill du göra något för dina medmänniskor?

Kom och bli en del av vårt språkcafe och vår gemenskap. Det är många nyanlända som kommer varje vecka och nu behövs fler volontärer.

Vi fikar och pratar. Var med och ge stöd till någon som vill öva på att prata svenska!

Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift driver tillsammans med Göteborgs stift och Helsjöns folkhögskola ett volontärår (ungresurs.nu) inom Svenska kyrkan. Vi har ett utbyte med vårt vänstift i Berlin-Brandenburg. Vi tar varje år emot tyska ungdomar inom ungresurs.nu

Göteborg

Är du ung vuxen och vill engagera dig för internationella rättvisefrågor? Vill du vara med och påverka orättvisa strukturer? Då ska du bli Ageravolontär! Nästa kostnadsfria grundutbildning är i Uppsala den 8-10 februari. Anmäl dig genom att skicka in en intresseanmälan!

Uppsala

Vi söker dig som har psykoterapiutbildning minst steg 1, eller är psykolog för enskilda terapi- och stödsamtal vid vår samtalsmottagning på Livscentrum. Efterfrågan på samtal är stor. Som volontär hos oss skulle du bidra till att fler får hjälp och stöd i livet och vardagen.

Sollentuna

Vi tar emot saker som skänkts, kontrollerar, ställer i ordning och prismärker varorna och har sedan öppet för försäljning på onsdagar 17 - 19 samt lördagar 10 - 14.

Täby

Under gudstjänsterna i Backens kyrka behöver vi Barnvärdar som möter och aktiverar de barn som deltar i gudstjänsten.

Umeå

Till boendet för unga ensamkommande flyktingar i Hallonbergen behöver vi nu fler läxhjälpare.

Tillsammans med Rädda barnen driver Svenska kyrkan i Sundbyberg sedan 2 år läxhjälp på ett boende

Sundbyberg

Vi söker en volontär som vill ansvara för att kyrkan har en proper framsida genom planering och plantering av blommor i de urnor som finns både utanför kyrkan vid Odenplan och vid Sabbatsbergskyrkan, ett stycke in i Vasaparken, granne med Sven-Harrys konstmuseum.

Stockholm

Karamellkören är en barnkör för barn i åk 1-3. Tycker du om att sjunga, leka och vara en förebild för barn? Då är detta uppdraget för dig. Du har kören tillsammans med en anställd körledare.

Hedemora

Vi söker dig som en eftermiddag i veckan vill jobba med en tjejgrupp tillsammans med en anställd pedagog. Tjejerna är 10-13 år. Du får handledning och tydliga uppgifter.

Hedemora

Vill du köra människor som inte själva kan ta sig till gudstjänster i vår församling på söndagar?
Du väljer en eller fler söndagar du kan under en termin. Du hämtar vederbörande hemma hos sig, går på gudstjänsten och kör hem dem. Du får bilersättning.

Hedemora

Mångfaldskören är till för alla som vill lära känna nya männsikor, sjunga sånger från väldens alla hörn tillsammans med människor från hela världen. När vi träffas så brukar vi alltid fika eller äta mat tillsammans. Vi behöver din hjälp att fixa fika eller laga enklare maträtter.

Linköping

Uppdraget gäller att tillsammans med en annan ideell duka upp kyrkkaffe, té och fikabröd till kyrkfikat i Ersbodakyrkan. Kyrkans husmor har bakat och förberett det som ska serveras.

Umeå

Det kommer många vuxna med barn till Mångfaldskören.Här behöver vi din hjälp! Vi önskar en kreativ och lekfull stund för barnen medan de vuxna övar. Lek- och pysselmaterial finns att tillgå.

Linköping

Diakonicentrum med café Navet skall i allt väsentligt vara en mötesplats för besökare och kunna skapa förutsättningar för gemenskap, delaktighet och glädje.Tillsammans bygger frivilliga och anställda meningsfulla verksamheter samt bistår med praktisk hjälp till den som behöver stöd i sin vardag.

Jönköping

Kyrkans Jourtjänst är en kris- och samtalsjour dit man kan ringa och skriva när tillvaron känns jobbig. Såväl SOS-brevlådan(webb) som Jourtelefonen bemannas av volontärer.

Göteborg

Vi vill gärna musicera med dig i våra gudstjänster, du som kan och vill traktera något instrument. Vår organist söker också hjälp med registrering och bladvändning vid konserter.

Ekerö

När vädret tillåter går vi på promenad varje tisdag med boende från Söderströmsgården, Stenhamra. Välkommen att följa med/hjälpa till med detta! Vi ansluter sedan till fikat.

Ekerö

Vill du vara med en gudstjänstgrupp och tillsammans med kyrkvärdar, präster, diakon, vaktmästare och musiker forma våra söndagsgudstjänster? Givetvis ser vi gärna att du även deltager vid själva gudstjänsten i kyrkan. Även ungdomar är hjärtligt välkomna!